ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ημέρες πριν τον γάμο, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη πραγματοποίησαν την πρόβα γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου Ραγκαβά στην Πλάκα, με την τέως βασιλική οικογένεια να δίνει το «παρών».
Βίντεο από τη στιγμή που ο Νικόλαος χειροφιλεί τη μητέρα του, Άννα Μαρία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και τον σεβασμό του προς το πρόσωπό της, κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής Buongiorno του MEGA.
Δείτε το βίντεο:
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Νικόλαος Ντε Γκρες έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τον πεθερό του, τον εφοπλιστή, Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μία από τις πολύ σπάνιες του «καπετάνιου» μπροστά στα φωτογραφικά φλας.
Απομένει ένα 24ωρο μέχρι η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον πολύ στενών φίλων και συγγενών. Θα ακολουθήσει πάρτυ σε ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη στον Πειραιά.
Σήμερα δείπνο παρέθεσε η Άννα Μαρία στους στενούς συγγενείς που ήρθαν από Ισπανία και Δανία για τον γάμο.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Η γνωριμία, οι φήμες, το παρελθόν και ο επικείμενος γάμος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.