ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φάμελλος – Τέμπη: Θετικός σε προανακριτική για Τριαντόπουλο αλλά με σκοπό να αποκαλυφθεί ο «εντολέας» του
Ο Μάκης Βορίδης προανήγγειλε την στήριξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην πρόταση για διενέργεια προανακριτικής έρευνας για τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.
Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως αυτό θα συμβεί εφόσον το σχετικό αίτημα που αναμένεται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ θα κινείται στο πλαίσιο της σχετικής δικογραφίας που ήδη βρίσκεται στην Βουλή.
Ο Υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος νωρίτερα προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης προανακριτικής είπε: “Εκ της τοποθετήσεώς σας αντιλαμβάνομαι ότι η πρότασή σας θα είναι στο πνεύμα της διάταξης της εισαγγελέως εφετών. Εκεί η εισαγγελέας ζητά να κινηθεί η ποινική δίωξη για το αδίκημα της παραβάσεως καθήκοντος που είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Σας λέμε ότι ισχύουν όσα έχει πει ο Πρωθυπουργός. Σας λέμε ότι προφανώς η διαδικασία θα κινηθεί. Γιατί μας ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο με εσάς ίσως και περισσότερο να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί”.
Διαβάστε επίσης
Πλειστηριασμοί: Σε νέους ιδιοκτήτες τα ακίνητα των Μάκη Χριστοδουλόπουλου και Ανδρέα Κορασίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός ναυτικός από ρωσική επίθεση σε φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Δύο ακόμη εμπορικά πλοία στο στόχαστρο
- Τριάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο
- Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑ 2026-2030 για τη στήριξη της ΟΤΑ Α’ βαθμού σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
- Χρυσός: Ενισχύεται μετά τις ενδείξεις προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.