ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι παρέλαβε από τη Χαμάς «λίστα με τα ονόματα των ομήρων που αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι» αύριο Πέμπτη, σε συνέχεια εφαρμογής της συμφωνίας εκεχειρίας, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου .
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει τα ονόματα των Ισραηλινών ομήρων, αλλά δύο γυναίκες είναι προφανώς ανάμεσά τους, αφού τα ονόματά τους έχουν ήδη ανακοινωθεί από τον Νετανιάχου: Πρόκειται για την 29χρονη πολίτη Αρμπελ Γιεχούντ, και την 20χρονη στρατιώτη Αγκάμ Μπέργκερ.
Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ότι εκτός από τους τρεις Ισραηλινούς, ακόμη πέντε Ταϊλανδοί, όμηροι από τη Χαμάς από την επίθεση της 7ής Οκτωβρίου 2023, θα αφεθούν ελεύθεροι αύριο.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ο Τραμπ τερματίζει την παράταση της προσωρινής προστασίας για μετανάστες από τη Βενεζουέλα
ΕΕ: Δεν θα απαγορεύσει τις εισαγωγές ρωσικού LNG έως ότου εξασφαλίσει εναλλακτικές λύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: «Ασυνήθιστη δραστηριότητα» στα σύνορα Ουκρανίας – Λευκορωσίας
- Ζάκυνθος: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στον μόλο λόγω ισχυρών ανέμων (βίντεο)
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ανοίγουν πλήρως τον εναέριο χώρο τους για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
- Αλλαγή πλεύσης για τα σούπερ γιοτ: Αποφεύγουν Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο λόγω Ιράν -Ποια ευρωπαϊκά λιμάνια κερδίζουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.