ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «μήνυμα» της νύχτας και ο βαρυποινίτης που είναι στο κάδρο της ΕΛ.ΑΣ -Δύο χειροβομβίδες μέσα σε έναν μήνα στην Αχαρνών
Συνελήφθη, εχθές το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 45χρονος Ιταλός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για παιδική πορνογραφία.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, καθώς από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε φωτογραφίες του με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ανήλικους, ενώ παρότρυνε ανήλικους να του αποστείλουν, έναντι αμοιβής, φωτογραφίες που αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Λος Άντζελες: Ραγδαία αύξηση στα ενοίκια μετά τις πυρκαγιές
Γαύδος: Επιχείρηση διάσωσης 70 μεταναστών
Αγρότες: Έκλεισαν τον κόμβο Ε65 και την ΠΑΘΕ στην Γυρτώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.