ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Project κολοσσός στη Θεσσαλονίκη, άνω του μισού δισ. ευρώ – Έρχονται νέα λεωφορεία και προσλήψεις οδηγών
Ξεκίνησε σήμερα στα 16 εκδοτήρια του οργανισμού η διάθεση των κλασικών, χάρτινων καρτών απεριορίστων διαδρομών, στις νέες μειωμένες τιμές
Με τις κλασικές, χάρτινες μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών, αλλά στις νέες μειωμένες τιμές, συνεχίζει και τον Φεβρουάριο ο ΟΑΣΘ, με στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και συνδράμοντας έτσι στο έργο των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών στο νέο σύστημα κομίστρου, όπως τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.
Η διάθεση των κλασικών, χάρτινων μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών και για τον μήνα Φεβρουάριο ξεκίνησε σήμερα στα 16 εκδοτήρια του οργανισμού και όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ΟΑΣΘ, «η απόφαση αυτή έχει ληφθεί προκειμένου να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό έως ότου ολοκληρωθεί από τον ΟΣΕΘ η διάθεση των νέων, προσωποποιημένων καρτών».
Στο μεταξύ, ο ΟΑΣΘ συνεχίζει και τη διάθεση των κλασικών, χάρτινων εισιτήριων του (στις νέες μειωμένες τιμές), σε όλα τα σημεία πώλησης, ήτοι στα 16 εκδοτήρια του και στα περισσότερα των 750 καταστημάτων-σημείων λιανικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Τα καταστήματα αυτά, με διευθύνσεις και τηλέφωνα, μπορεί κάποιος να τα βρει στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ.
Από τον οργανισμό υπενθυμίζεται, ότι εντός των λεωφορείων έχουν τοποθετηθεί από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) τα νέας γενιάς εκδοτικά μηχανήματα, τα οποία μπαίνουν σε λειτουργία σταδιακά. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και η πλήρης λειτουργία τους, ο οργανισμός καλεί το επιβατικό κοινό να ανεβαίνει στα λεωφορεία έχοντας ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο του, ώστε να αποφεύγεται έτσι πιθανή ταλαιπωρία του.
Διαβάστε επίσης:
Alfa Romeo Junior από 25 χιλιάδες!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boyden: Το brain gain ανώτερων στελεχών στην Ελλάδα, οι νέες απαιτήσεις και οι αλλαγές στην αγορά εργασίας
- Χρηματιστήριο: Πώς ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μαζεύουν όλο το χρήμα από τα άλλα blue chips
- Η Safra Sarasin ανοίγει γραφείο στην Αθήνα με επικεφαλής τη Λία Πιτταούλη – Νέο κεφάλαιο στο private banking
- Σε στάση αναμονής η Κ.Ο. της ΝΔ – Νέα μηνύματα Μητσοτάκη για τον ρόλο των βουλευτών και το επιτελικό κράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.