ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 9:25 το βράδυ, σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Κεφαλονιάς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στο θαλάσσιο χώρο 11 χιλιόμετρα, ανατολικά, βορειοανατολικά της Σκάλας, Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 23 χιλιομέτρων νότια, νοτιοδυτικά από την Κατοχή Μεσολογγίου.
Διαβάστε επίσης
Meta: Aναιρεί τα “DEI notes” για χάρη του Τραμπ
Volkswagen: Παρέδωσε σχεδόν 5 εκατ. οχήματα το 2024
Κεφαλογιάννη: Διασφαλίζουμε ότι ο ελληνικός τουρισμός θα παραμείνει πρωταγωνιστής σε διεθνές επίπεδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινωνία της Πληροφορίας: Στο 70% της υλοποίησης το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ
- Θεόνη: Μέτοχος στρέφεται δικαστικά κατά αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης
- Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο: Και λίγο από ΔΕΗ οι σημερινές πωλήσεις, ενόψει αύξησης κεφαλαίου
- Πετρέλαιο: Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι τιμές – Σταθερά πάνω από τα $108 το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.