ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έλληνες εφοπλιστές: «Χρυσά» ναύλα έως $166.000 ημερησίως στα VLCC – Πώς η Sinokor αλλάζει την αγορά των τάνκερ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου γνωστοποίησε ότι σήμερα νηολογήθηκε στο ελληνικό νηολόγιο και ύψωσε την ελληνική σημαία το νεότευκτο δεξαμενόπλοιο «Αίσωπος», κόρων ολικής χωρητικότητας 64.508, το οποίο ναυπηγήθηκε το έτος 2025 στην Κίνα.
Το AISOPOS (IMO: 9987029) είναι ένα πλοίο Crude Oil Tanker. Το ολικό μήκος του (LOA) είναι 249.9 μέτρα και το πλάτος του είναι 44 μέτρα.
Διαχειρίστρια εταιρεία είναι η «CAPITAL SHIP MANAGEMENT CORP.», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.
Διαβάστε επίσης
Νικόλας Πατέρας: Κερδοφόρες πωλήσεις πλοίων και ναυλώσεις απογειώνουν την Contships
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.