ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Γροιλανδία ανήκει στους Γροιλανδούς», διεμήνυσε σήμερα η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ να αγοράσει το τεράστιο αυτό νησί
Η Φρεντέρικσεν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TV2, σημείωσε ερωτώμενη πως το νησί ανοίκει στους κατοίκους της και πως «Όπως είπε ο πρωθυπουργός (σ.σ. της Γροιλανδίας) Μούτε Εγκεντε, η Γροιλανδία δεν είναι προς πώληση» , ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει πως «οι ΗΠΑ είναι ο πιο στενός μας σύμμαχος».
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, έφτασε σήμερα στο τεράστιο αυτό νησί, μέρος της επικράτειας της Δανίας, αφού ο πατέρας του εξέφρασε και πάλι την πρόθεση να αγοράσει τη Γροιλανδία.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Αεροσκάφος Boeing 737 της Utair πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Μόσχα
Νότια Κορέα: Νέο ένταλμα σύλληψης του προέδρου Γιουν Σουκ Γέολ
Ζελένσκι: Ο Τραμπ έχει τη δύναμη να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Washington Post: Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι ο Νετανιάχου μπορεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με το Ιράν
- Ζελένσκι: Αποδέχθηκε την πρόταση Λούλα για μεσολάβηση στον πόλεμο της Ουκρανίας
- Βουλή: Προτείνει τον Παναγιώτη Λυμπερόπουλο για πρόεδρο του Αρείου Πάγου
- ΕΚΠΑ: Νέα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας η Αναστασία Κοτανίδου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.