ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αεροσκάφος τύπου Boeing 737 της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Utair πραγματοποίησε σήμερα αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.
To Boeing 737 στο οποίο επέβαιναν 173 επιβάτες και είχε αναχωρήσει από την Αγία Πετρούπολη με προορισμό την πόλη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν προσγειώθηκε με ασφάλεια, μετέδωσε το RIA.
H Utair ανακοίνωσε ότι η αναγκαστική προσγείωση έγινε λόγω δυσλειτουργίας του σταθεροποιητή, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Διαβάστε επίσης
Συρία: Επαναλήφθηκαν οι διεθνείς πτήσεις από το αεροδρόμιο της Δαμασκού
Νότια Κορέα: Νέο ένταλμα σύλληψης του προέδρου Γιουν Σουκ Γέολ
Ουκρανία: Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Ζελένσκι, δείχνει πρόσφατη έρευνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.