ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι και τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας, καθώς και εκείνο της Καλούγκα, που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας, έκλεισαν προσωρινά, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους.
«Τα πληρώματα των αεροσκαφών, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι υπηρεσίες των αεροδρομίων λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Rosaviatsia.
Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας γνωστοποίησε λίγο αργότερα ότι τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας επαναλειτουργούν.
Διαβάστε επίσης
Έλον Μασκ: Ποζάρει ως Άγιος Βασίλης και προτείνει.. Ozempic
Πεσκόφ: Λάθος να γίνονται εικασίες για τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος στο Καζακστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
- Λέιν (EKT): Η οικονομία της ευρωζώνης μπορεί πλέον να είναι σε θέση να αντέξει ελαφρώς υψηλότερα επιτόκια
- Ισραήλ σε ΗΠΑ: «Δεν φεύγουμε από τον Λίβανο» λέει και δίνει νέο χάρτη με την επέκταση των επιχειρήσεών του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.