ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το επιβατικό αεροπλάνο Airbus A220-300 της ελβετικής αεροπορικής εταιρείας Swiss International Air Lines που είχε αναχωρήσει από το Βουκουρέστι με προορισμό τη Ζυρίχη έκανε αναγκαστική προσγείωση στην πόλη Γκρατς της Αυστρίας, λόγω προβλημάτων στον κινητήρα.
Το αεροπλάνο Airbus εμφάνισε κατά την διάρκεια της πτήσης πρόβλημα στο κινητήρα ενώ γέμισε καπνό η καμπίνα και το πιλοτήριο, αναγκάζοντας σε αναγκαστική προσγείωση.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν 74 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο ασφαλώς, όπως αναφέρει η Swiss σε ανακοίνωσή της.
Δώδεκα επιβάτες της πτήσης LX1885 έλαβαν ιατρική φροντίδα και ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ελικόπτερο, αλλά η κατάστασή τους παραμένει ασαφής.
Τα άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος βρίσκονται επίσης υπό ιατρική φροντίδα, προσθέτει η Swiss στην ανακοίνωσή της.
Πτήση έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει από το Γκρατς σήμερα το πρωί για να μεταφέρει τους επιβάτες στη Ζυρίχη.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσικό φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στη Μεσόγειο – Δύο μέλη του πληρώματος αγνοούνται
Στο νοσοκομείο ο Μπιλ Κλίντον με πυρετό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
- Ιράν: Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΗΠΑ – Έτοιμοι είτε για πόλεμο, είτε για διπλωματία
- Γουόρεν Μπάφετ: Η αγορά έχει γίνει πιο… καζίνο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.