ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Νέων με την Ιταλία και τέθηκε εκτός διοργάνωσης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα:
“Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Νέων Ανδρών στην προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.
Ο τραυματισμός του στο φιλικό με την Εθνική Ιταλίας χθες στα Χανιά, αποδείχθηκε σοβαρός, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα έσω κνημιαίου κονδύλου”.
Όπως βέβαια γίνεται σαφές, το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει από την διοργάνωση είναι το λιγότερο κι ας πρόκειται για σημαντική απώλεια. Το βασικό είναι να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τον τραυματισμό του, προκειμένου να επιστρέψει ξανά δυνατός στο παρκέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο στην Στέγη: «Τι σημαίνει ρατσισμός, υποκρισία και υπερηφάνεια» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Αντετοκούνμπο και STR8 στο ίδιο γήπεδο για τα επόμενα πέντε χρόνια (pics+video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καθηλωτικοί οι Antetokounbros στη Στέγη: Το ελληνικό χιούμορ, ο ρατσισμός και το μπάσκετ (video+pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν εκτός Αττικής
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε δύο μέρες για πυρκαγιές από εγκληματική αμέλεια – Στο 92% οι φωτιές από αμέλεια
- Ευρωαγορές: Πιέσεις από την άνοδο του πετρελαίου και το sell off στις μετοχές ημιαγωγών
- Σακίρα: Στο στόχαστρο της ισπανικής φορολογικής αρχής για 55 εκατ. ευρώ βρίσκεται η pop star
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.