ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε εκτενώς για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα.
«Νομίζω ότι αυτό που περνάω, είναι κάτι που βιώνουν πολλές γυναίκες… Νομίζω ότι είναι ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες πως ότι κι αν συμβεί, πρέπει να προχωράμε μπροστά έχοντας ως στόχο το καλό των παιδιών μου» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε:
«Προφανώς το να βρεθώ στο δικαστήριο δεν ήταν επιλογή μου. Αναγκάστηκα. Αισθάνθηκα ότι ως μητέρα έπρεπε να βρεθώ εκεί για τα παιδιά μου. Κι εκεί είναι η δυσκολία του να είσαι δημόσιο πρόσωπο… Βρέθηκα εκεί ως Ελληνίδα πολίτης για να διεκδικήσω το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μου…Θέλω πάντα να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία, όσο δύσκολη κι αν είναι η φάση που περνάω».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε: «Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να κάνω οικογένεια. Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια… Δυστυχώς από ένα σημείο και μετά αυτό το όνειρο δε μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Κρατάω όμως τα δυο μου παιδιά… Έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι που φτάσαμε στα δικαστήρια… Τελικά για όλους μας υπάρχει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι που αναζητάω».
Σύμφωνα με την ίδια «μετά το διαζύγιό μου δεν σκέφτηκα να φύγω… μετά από κάποια χρόνια τα παιδιά μου θα αναζητήσουν το τι συνέβη, γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις μου… Όταν υπάρχουν δυο παιδιά, αυτό επισκιάζει οτιδήποτε αρνητικό…Είναι γνωστό ότι δυσκολεύτηκα να κάνω παιδιά… Έχω μιλήσει πολύ ανοιχτά ότι χρειάστηκε να κάνω εξωσωματική».
«Τα παιδιά είναι πολύ μικρά ακόμα, ίσως είναι καλύτερο γιατί δε χρειάζονται πολλές εξηγήσεις… Κάνω για εκείνα αυτά που μου λέει το μητρικό μου ένστικτο» πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα, δε, για το ενδεχόμενο να έρθει στη ζωή της ένας νέος έρωτας, απάντησε: «Δε θα πω ποτέ, ποτέ… Όλες οι επιλογές μου από εδώ και πέρα θα έχουν ως γνώμονα τι είναι καλό για τα παιδιά μου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Beacon Tankers Management: Η νέα εταιρεία της Ελίζας Προκοπίου και του Νικόλα Χρυσάκη παρήγγειλε τέσσερα τάνκερ
- Εκτοξεύεται η Samsung: Μπήκε στο «κλαμπ» του 1 τρισ. δολαρίων με ώθηση από το AI
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ElvalHalcor, Ideal Holdings, Lamda, Profile
- Τζόρτζια Μελόνι: Έπεσε θύμα deepfake που την δείχνει να ποζάρει με εσώρουχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.