ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά της Χόιμαρκτ στην Κολωνία εκκενώθηκε πριν από λίγο, όταν εντοπίστηκε στο σημείο εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.
Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό στην πόλη, καθώς χθες είχε εκκενωθεί για τον ίδιο λόγο η αγορά στην Ρούντολφ Πλατς.
Η αγορά στην Ρούντολφ Πλατς έκλεισε χθες 10 λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα, όταν η αστυνομία ζήτησε την άμεση εκκένωσή της, επειδή είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.
Όπως διαπίστωσαν οι πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείο, η βαλίτσα περιείχε τελικά 5-10 κιλά άμμου. Η έρευνα σχετικά με τον ιδιοκτήτη της βαλίτσας συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης:
Μιλάνο: Απαγορεύει από το 2025 το κάπνισμα και στους ανοικτούς χώρους
Βρετανία: «Διπλωματικές επαφές» με τη συριακή ισλαμιστική οργάνωση Χάγιατ Ταχρίρ αλ-Σαμ
Νετανιάχου και Τραμπ συζήτησαν για τους ομήρους της Γάζας και τη Συρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Copernicus: 7.264 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά στην Αιγιαλεία
- Μεσανατολικό: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς, ανακοίνωσε το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Τελευταία ευκαιρία για το Ιράν να υπογράψει μια καλή συμφωνία
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απομάκρυνε την πρέσβειρα στις ΗΠΑ – Στο επίκεντρο ερευνών για διαφθορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.