ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ θα κλείσει την πρεσβεία του στο Δουβλίνο με αφορμή “τις ακραίες πολιτικές της ιρλανδικής κυβέρνησης κατά του Ισραήλ”, ανέφερε σε μία σημερινή ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ.
“Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στο Δουβλίνο είχε ανακληθεί μετά από τη μονομερή απόφαση της Ιρλανδίας ν’ αναγνωρίσει ένα “Παλαιστινιακό κράτος”.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ιρλανδία ανακοίνωσε την υποστήριξή της στη νομική προσφυγή της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ICJ) κατηγορώντας το Ισραήλ για “γενοκτονία”, ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Εσθονία: Γιατί επέβαλε κυρώσεις κατά του πρωθυπουργού και άλλων 13 αξιωματούχων της Γεωργίας
Μεντβέντεφ: Η Ρωσία δεν αποκλείει την προσάρτηση περαιτέρω ουκρανικών περιοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
- Drewry: Μείωση για άλλη μία εβδομάδα των τιμών στη διακίνηση κοντέινερ
- Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
- ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
