Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της Drewry Supply Chain Advisors, οι τιμές των εμπορευματοκιβωτίων παρέμειναν σε σταθερά επίπεδα την εβδομάδα που πέρασε.

Ο σύνθετος Παγκόσμιος Δείκτης Εμπορευματοκιβωτίων παρέμεινε στα 3.529 δολάρια ανά κοντέινερ 40 ποδιών.

1

Οι ναύλοι από τη Νέα Υόρκη προς το Ρότερνταμ αυξήθηκαν 3% ή 23 δολάρια και διαμορφώθηκαν σε 830 δολάρια ανά FEU και από τη Σαγκάη στο Ρότερνταμ αυξήθηκαν 2% ή 80 δολάρια σε 4.855 δολάρια ανά FEU.

Ομοίως, οι τιμές από Ρότερνταμ προς Σαγκάη, Σαγκάη προς Γένοβα, Λος Άντζελες προς Σαγκάη και Σαγκάη προς Νέα Υόρκη αυξήθηκαν κατά 1% στα 520 δολάρια, 5.526 δολάρια, 726 δολάρια και 5.199 δολάρια ανά FEU, αντίστοιχα.

Οι τιμές από τη Σαγκάη στο Λος Άντζελες μειώθηκαν κατά 4% ή 137 δολάρια σε 3.582 δολάρια ανά FEU και αυτά από το Ρότερνταμ στη Νέα Υόρκη συρρικνώθηκαν κατά 1% ή 27 δολάρια στα 2.622 δολάρια ανά FEU.

Ο Drewry αναμένει ότι οι τιμές spot θα παραμείνουν σταθερά την επόμενη εβδομάδα.