ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη ως δύναμη κατανέμεται σε όλους και δεν συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων. Ως Ευρώπη και ως ανθρωπότητα, πρέπει να αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε και να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να την χάσουμε» δήλωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου στην 6η διεθνή συνάντηση τoυ The Athens Roundtable on AI («Η Στρογγυλή Τράπεζα της Αθήνας για την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Κράτος Δικαίου»), η οποία φιλοξενείται στην έδρα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι.
Θέμα της συνάντησης που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και με τη συμβολή της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ και του Πρέσβη-Μόνιμου Αντιπροσώπου, Γιώργου Παγουλάτου είναι η ενίσχυση του διεθνούς συντονισμού για τη λογοδοσία στη διακυβέρνηση της ΤΝ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.