ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διόρισε σήμερα τον υποστράτηγο Mιχαήλο Ντραπάτι νέο διοικητή των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ο ουκρανικός στρατός χρειάζεται εσωτερικές αλλαγές για να επιτύχει πλήρως τους στόχους του κράτους μας» δήλωσε ο Ζελέσνκι μέσω ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Επίσης, ο Ουκρανός πρόεδρος διόρισε τον συνταγματάρχη Όλεγκ Απόστολ αναπληρωτή αρχιστράτηγο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Ο υποστράτηγος Ντραπάτι, σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου, οργάνωσε την άμυνα στην κατεύθυνση του Χαρκόβου και ανέκοψε τη ρωσική επιθετική επιχείρηση, ενώ ο συνταγματάρχης Αποστόλι διοικούσε μέχρι σήμερα την 95η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία εφόδου.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Ο Πούτιν θέλει να εμποδίσει άλλους που επιδιώκουν τον τερματισμό του πολέμου
Ζελένσκι: Κάθε εκβιασμός της Ρωσίας πρέπει να πάρει «σθεναρή απάντηση»
Ζελένσκι: Το 60% του προϋπολογισμού 2025 προορίζεται για την άμυνα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ανησυχία για στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ – «Δεν θα γίνουν απαγχονισμοί σήμερα ή αύριο», αναφέρουν οι ιρανικές αρχές
- Όσκαρ Ουάιλντ: Χάρισμα, ευφυΐα και πρόκληση στο προσκήνιο μέσα από μια δημοπρασία
- Ά. Γεωργιάδης: Έρχονται μέτρα για το φάρμακο, νέοι “κόφτες” στη συνταγογράφηση
- Sea Pioneer του Βασίλη Μπακολίτσα παρέλαβε το MT Equality (φωτογραφίες)