ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρεπουμπλικάνος εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή πως ονόμασε την Κάρολαϊν Λέβιτ, 27 ετών, επόμενη εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, όπου θα εγκατασταθεί ο μεγιστάνας από την 20ή Ιανουαρίου.
Η εκπρόσωπος Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του και της ομάδας του που χειρίζεται τη μεταβίβαση της εξουσίας, πύρινη, εριστική ως επιθετική υπερασπίστρια του κ. Τραμπ, θα μετατραπεί έτσι στο πρόσωπο της προεδρίας των ΗΠΑ. «Η Κάρολαϊν είναι έξυπνη, ακλόνητη κι έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στην επικοινωνία», σχολίασε ο εκλεγμένος πρόεδρος σε ανακοίνωσή του.
Είναι το νεότερο πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση. Ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας της προεδρίας στο τελευταίο στάδιο της πρώτης θητείας του Ντόναλντ Τραμπ (2017-2021). Κατόπιν, ανέλαβε εκπρόσωπος της Ρεπουμπλικάνας βουλεύτριας Ελίζ Στεφάνικ· ο κ. Τραμπ έχει ονομάσει αυτή την τελευταία επόμενη πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ.
Η κυρία Λέβιτ διεκδίκησε έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2022 θέτοντας υποψηφιότητα στο Νιου Χάμσιρ, όπου όμως ηττήθηκε από τον Δημοκρατικό Κρις Πάπας.
Ο κ. Τραμπ άλλαξε τέσσερις φορές εκπρόσωπο Τύπου της προεδρίας στην πρώτη του θητεία (Σον Σπάισερ, Σάρα Χάκαμπι-Σάντερς, Στέφανι Γκρίσαμ, Κέιλι ΜακΕνάνι).
Διαβάστε επίσης
Αλλάζουν όλα στη Δημοτική Αστυνομία – Νέες αρμοδιότητες και προσλήψεις με ΑΣΕΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
