ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητικά κίνησαν οι συνεδριάσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια της Ευρώπης την Τρίτη, την ώρα που η Wall Street έμεινε κλειστή λόγω της εθνικής εορτής της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
Οι επενδυτές στην Ευρώπη είχαν από τη μια να αντιμετωπίσουν την υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου και από την άλλη τις γεωπολιτικές ανησυχίες που προκάλεσε η νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα.
Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 υποχώρησε κατά 0,29%, στις 382,3 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στις 7.357,23 μονάδες σημειώνοντα απώλειες 0,27%. Ο Γερμανικός DAX υποχώρησε κατά 0,31% στις 12.437,13 μονάδες ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 έκλεισε με απώλειες 0,4% στις 5.174,90 μονάδες.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε με άνοδο 0,09% ενώ ο ισπανικός IBEX 35 υποχώρησε κατά 0,29%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε το ΧΑ – Μεγάλος ηττημένος ο Mr Jumbo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για γερμανικό μοντέλο και λίστα: «Ο σταυρός είναι πολύ προτιμότερος από την λίστα»
- Ρωσία: Σε υψηλό 13ετίας οι τιμές του αργού – Επωφελείται από το παγκόσμιο ράλι πετρελαίου
- Enaon: Με ψηφιακά και «έξυπνα» δίκτυα αερίων «θωρακίζει» το ενεργειακό σύστημα της Ελλάδας
- Μητσοτάκης: Το να σβήσει κανείς κλήση με ένα τηλέφωνο, ας το ξεχάσουμε οριστικά και αμετάκλητα – Μηδενική ανοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.