ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 12, τo smart money στην Ελλάκτωρ, ο Μπουτσικάκης και η μεγάλη δουλειά των ΕΑΣ, οι… ομοτράπεζοι Δένδιας – Γεραπετρίτης, τα ψώνια του εφοπλιστή Αγγέλου, οι νέες business της Μπενρουμπή, οι «ανιψούλες» του υπουργού και ο rich γάμος στο Ciragan με… IBAN
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος αποχαιρετά έναν σπουδαίο Έλληνα, το εμβληματικό έργο του οποίου θα είναι για πάντα συνυφασμένο με τη Θεσσαλονίκη, το ελληνικό κρασί, αλλά και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Ο Γιάννης Μπουτάρης τίμησε με την ενεργό συμμετοχή και δράση του τον ΣΒΕ, τόσο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ως Αντιπρόεδρος την περίοδο 1995-1997.
Αναμορφωτής του οινικού κλάδου στη χώρα μας, διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, ενώ υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου και ο μακροβιότερος Πρόεδρός της. Εργάστηκε με επιμονή και διορατικότητα, με όραμα να αναδειχθεί το ελληνικό κρασί και να καθιερωθεί ο τόπος μας ως διεθνής οινοτουριστικός προορισμός.
Άνθρωπος αντισυμβατικός, με τόλμη και πολυσχιδή δράση -από την Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη ως την προστασία του περιβάλλοντος του Νυμφαίου, της ιδιαίτερης πατρίδας του- ο αγαπημένος μας «κυρ-Γιάννης» αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη, που χαρακτηρίζεται από πολιτισμικό πλούτο.
Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια που ζήσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών μας προς την οικογένειά του, ενώ αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο στην πολιτική του κηδεία και, στη μνήμη του, να προσφέρει δωρεά στη μη-κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», την οποία είχε ιδρύσει.
Διαβάστε επίσης
Κώστας Τσιάρας: Θα αντιμετωπίσουμε την ευλογιά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
- Ξανά με τη Λέβερκουζεν ο Ολυμπιακός, για μια θέση στους «16» του Champions League!
- Βιολάντα: Εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες – Τι εξετάζει η ΔΑΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.