ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρίση στα Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ασία γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ανοίξουν και τι σημαίνει για την παγκόσμια ενέργεια
Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εκλογές θα έχουν στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν, την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στο «οβάλ γραφείο» την Τετάρτη.
Οι συναντήσεις αυτές θεωρούνται δεδομένες στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης της εξουσίας από τον νυν στον επόμενο πρόεδρο. Ωστόσο μετά την νίκη του Μπάιντεν το 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αρνηθεί να τον υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο.
Αντίθετα, ο Μπάιντεν ξεκαθάρισε πως θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο για να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: «Σχέδιο διαπλοκής για να μας αφαιρέσει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης»
ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτρου Παππά: Θα κουβαλά το στίγμα του πρόθυμου αποστάτη
Ελληνικές τράπεζες: Υψηλότερα μερίσματα, χαμηλότερα DTCs και ελκυστικές αποτιμήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένταση στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: Σύγκρουση Παπασταύρου με την Σουηδή ομόλογο του για τα ευρωπαϊκά δίκτυα – «Τα τελεσίγραφα δεν είναι ο τρόπος να λειτουργούμε»
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ίσως είναι γκέι γι’ αυτό δεν τον ήθελε για διάδοχο ο πατέρας του, αποκαλύπτει η New York Post – Η αντίδραση του Τραμπ
- Τζιτζικώστας από Ουάσιγκτον: «Η συνέχιση της κρίσης στο Ορμούζ θα προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία»
- Χρηματιστήριο: Άργησε, αλλά… πάνω από 1% τα κέρδη στην ΠΕΙΡ – Πάνω από 2% σε ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΑΡΑΙΓ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.