ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μετέβη σήμερα στα σύνορα με τον Λίβανο, απ’ όπου απείλησε τη Χεζμπολάχ με «σκληρή απάντηση» σε περίπτωση επίθεσης κατά του Ισραήλ, το οποίο διεξάγει επί του παρόντος επιχείρηση κατά του ισλαμιστικού κινήματος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του.
«Θέλω να είμαι σαφής: με ή χωρίς συμφωνία (εκεχειρίας), το κλειδί για να επιστρέψουν οι κάτοικοί μας (που έφυγαν από τις εστίες τους) με ασφάλεια στα σπίτια τους στον βορρά, για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στον βορρά (του Ισραήλ) είναι πρωτίστως να απομακρυνθεί η Χεζμπολάχ πέραν του ποταμού Λιτάνι, να πλήξουμε κάθε απόπειρα επανεξοπλισμού εκ μέρους της και να απαντήσουμε δυναμικά σε οποιαδήποτε επιχείρηση εναντίον μας», δήλωσε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με Ισραηλινούς στρατιώτες.
Ο ποταμός Λιτάνι βρίσκεται εντός του Λιβάνου, περίπου 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Πλευρά Κασσελάκη: Συντριπτική νίκη με βάση τα πρώτα αποτελέσματα
Τραμπ για τη δημοσκόπηση για Αϊόβα: Ψεύτικα γκάλοπ από ανθρώπους που με μισούν
Διπλός σεισμός 5,2 και 4,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική – Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για το ελληνικό τένις με Εθνικό Προπονητικό Κέντρο στο ΟΑΚΑ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 803 πλοία -Από την αρχή του 2026 παρέλαβαν 48 και παρήγγειλαν άλλα 80
- COSCO Shipping: Ανέστειλε τα νέα δρομολόγια των πλοίων κοντέινερ προς τα λιμάνια της Μέσης Ανατολής
- Minerven: Συμφωνία ΗΠΑ – Βενεζουέλας για πώληση έως 1.000 κιλών χρυσού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.