«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραλάβαμε το νέο μας ρυμουλκό ASD TB FIFI 1 με 80 τόνους Bolar Pull και μετονομάστηκε σε SVS I από το ναυπηγείο Med Marine», δήλωσε ο Δημήτρης Βερνίκος, διευθυντικό στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Βερνίκος απηύθυνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους στη Med Marine και στον Banchero Costa» που ενήργησε ως ναυλομεσίτης μεταξύ μας και του κατασκευαστή του νέου σκάφους. Ο Δ. Βερνίκος τελικά έκλεισε ένα ραντεβού για την επόμενη παραλαβή ρυμουλκού που αναμένεται τον Μάρτιο και για τα άλλα ρυμουλκά που θα φτάσουν αργότερα.
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ρυμουλκού, έχει μήκος 25,2 μέτρων, με ράβδο έλξης 80 τόνων και πληροί τις απαιτήσεις της τυπικής κατηγορίας FiFi-1, μπορεί να φιλοξενήσει 8 μέλη πληρώματος και να φτάσει ταχύτητα 12 κόμβων.
Όπως και άλλες μονάδες της σειράς RAmparts 2500W, όπως επισημαίνεται από το ναυπηγείο Med Marine, το Med-A2575 είναι ικανό να εκτελεί πολλές εργασίες, όπως υποστήριξη πλοίων στις φάσεις ελιγμών, ρυμούλκησης και πρόσδεσης καθώς και πυρόσβεσης.
Πριν από την τελευταία άφιξη Svs I, ο Vernicos Scafi είχε λάβει ένα πρώτο ρυμουλκό που κατασκευάστηκε από τη Med Marine πριν από ένα χρόνο, βασισμένο επίσης στο μοντέλο Med-2575 της σειράς RAmparts 2500W.
Διαβάστε επίσης:
Δήμητρα Κούστα: Η φωτογραφία της με την Άννα Βίσση λίγες μέρες αφού γέννησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση MRB: Τι καθορίζει την ψήφο των πολιτών – Τι περιμένουν από τον Αλέξη Τσίπρα
- Η Kaizen Gaming για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Best Workplace in Tech™
- Λευκός Οίκος: Συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι – Στο επίκεντρο οι πύραυλοι Tomahawk για την Ουκρανία (Live)
- Porsche: Ο πρώην επικεφαλής της McLaren Automotive, Michael Leiters, νέος CEO του ομίλου
