ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Αντεξουσιαστές έριξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χημικά.
Η Πατησίων έμεινε κλειστή για την κυκλοφορία από το ύψος των Χαυτείων και στα δύο ρεύματα περίπου από τις εννιάμισι το βράδυ και μία ώρα αργότερα άνοιξε στο ρεύμα προς τα Χαυτεία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν εκ νέου με πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς.
Οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία των Εξαρχείων με αφορμή το άνοιγμα του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη για τα Εξάρχεια: Σε ποιον «ανήκουν» τελικά;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στοπ» Τόσκα στη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια-«Επιβεβαιώνεται το άβατο» λέει η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance Shipping): Πετύχαμε πώληση και επαναμίσθωση για υπό ναυπήγηση πλοίο μας με ευνοϊκούς όρους
- Wall Street: Ήπια κέρδη για δεύτερη ημέρα περιμένοντας τη FED
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Νέο Ράλι για το πετρέλαιο, καθώς το Ιράν επιτίθεται σε ενεργειακές υποδομές στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.