ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη ανακοίνωσε μέσω social media ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.
Με σημερινή του ανάρτηση ο πρώην ευρωβουλευτής κάλεσε μάλιστα να πάνε στις κάλπες όσοι πήγαν στον α’ γύρο, στον οποίο είχε αποφασίσει να συμμετέχει και ο ίδιος.
«Όσοι ψηφίσαμε στον πρώτο γύρο για την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, εχουμε ένα πρόσθετο λόγο να πάρουμε μέρος στον δεύτερο γύρο. Η ουσιαστική αυτοδιάλυση του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει τη στρατηγική σημασία του ΠΑΣΟΚ. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση-καθεστώς, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Με Ανδρουλάκη, εννοείται».
Διαβάστε επίσης
Πύλος: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης 81 αλλοδαπών που εξέπεμψαν σήμα κινδύνου
Ντόναλντ Τραμπ: Μίλησα με τον Νετανιάχου πριν από δύο ημέρες
Λίβανος: Η UNIFIL κατήγγειλε εισβολή ισραηλινών αρμάτων στις εγκαταστάσεις της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Στηρίζει την έκθεση «Σημείο Κάλλας» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
- Μερτς: Χάρισε στον Τραμπ φανέλα της Γερμανίας με το νούμερο 47
- Βασίλης Κικίλιας: Προχωράμε την ψηφιοποίηση του ελληνικού νηολογίου – Ολοκλήρωση μέχρι τις εκλογές την άνοιξη του 2027
- ΑΔΜΗΕ: Ιστορικά υψηλά κι ενώ τρέχει το book στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.