ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ριπές κατά πάντων στην Βουλή – Τα έβαλε με Κανέλλη, Γεροβασίλη, Γεωργιάδη (video)
Την άποψη ότι η αντίδραση με τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής είναι η μίνιμουμ κίνηση αξιοπρέπειας εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη κατά την παρέμβασή της στην Πολιτική Γραμματεία, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η κα Γεροβασίλη επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήρε πίσω το εξώδικο και ότι εξακολουθεί να λέει ότι είναι πρόεδρος, κάτι που, όπως τόνισε, δείχνει πως δεν σέβεται τις αποφάσεις του κόμματος.
Επιπρόσθετα, αναφερόμενη στη χτεσινή συνέντευξη του Στ. Κασσελάκη, σημείωσε ότι μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος και ότι ο μη σεβασμός του πολιτεύματος αποτελεί λόγο αποκλεισμού του κόμματος από εθνικές εκλογές.
Χαρακτήρισε, δε, τη δράση του Στ. Κασσελάκη διασπαστική κίνηση, σε αντίθεση με την αντίδραση του κόμματος απέναντι σ’ αυτή.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος: «Μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές ενός κόμματος στο οποίο στέλνουμε εξώδικα;»
Ο Μητσοτάκης συναντάει βουλευτές στο Μαξίμου και προγραμματίζει περιοδείες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Αντιμετωπίζουμε υπαρκτή απειλή – Αναγκαιότητα η πλήρης μεταρρύθμιση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων
- Βενεζουέλα: Σχεδιάζει τακτική ανταρτοπολέμου εάν δεχθεί εισβολή από τις ΗΠΑ
- Ρουμανία: Ο υπουργός Ενέργειας ζητά να τεθεί υπό κρατικό έλεγχο η εταιρεία Lukoil
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι τραυμάτισαν τέσσερις Παλαιστίνιους και πυρπόλησαν περιουσίες