ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίβανος: Ο πρωθυπουργός καταδικάζει την «επικίνδυνη και άνευ προηγουμένου» κλιμάκωση του πολέμου από το Ισραήλ
Πραγματοποιώντας επίσκεψη στα σύνορα με τον Λίβανο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε σήμερα σε στρατιώτες: «Μαζί θα νικήσουμε», σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στον νότιο Λίβανο.
«Πριν από έναν χρόνο, υποστήκαμε ένα φρικτό πλήγμα», δήλωσε ο Νετανιάχου αναφερόμενος στην άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος την 7η Οκτωβρίου 2023. «Κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών που ακολούθησαν, μετατρέψαμε την πραγματικότητα από το ένα άκρο στο άλλο. Όλος ο κόσμος θαυμάζει τα πλήγματα που καταφέρετε στους εχθρούς μας», πρόσθεσε ο Νετανιάχου. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ολκλήρωσε λέγοντας πως «Μαζί θα αγωνιστούμε και μαζί θα νικήσουμε».
Διαβάστε επίσης:
Reuters: Το Ιράν εμπλέκεται σε τρομοκρατικές ενέργειες, σχέδια για «χτύπημα» στην Αθήνα
ΟΗΕ: Οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο παραβιάζουν τη διεθνή ανθρωπιστική νομοθεσία
ΠΑΣΟΚ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές έως τις 17:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.