ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωινό εργασίας στην οικία του στα Χανιά είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ομάδα Αμερικανών Γερουσιαστών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και συγκεκριμένα τους Jerry Moran, Susan Collins, John Boozman, John Cornyn, John Hoeven, που συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, στις Επιτροπές Κατανομής Πόρων, Πληροφοριών και Ενέργειας της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια και του πρέσβη των ΗΠΑ, George Tsunis, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα από το γραφείο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συνεργασίας, καθώς και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελλάδα και στον ρόλο της στην ανάπτυξη του Κάθετου Διαδρόμου ενέργειας και στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.
Διαβάστε επίσης:
Η «Στεφανάρα», οι μνηστήρες του θρόνου και το ξύπνιο αμερικανάκι
Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί για 30 εκατ. ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο – Η κούρσα προς το λουκέτο
Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Σε ετοιμότητα η χώρα για τις προσφυγικές ροές από τον Λίβανο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Ενισχυμένο πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» με επιδότηση έως 36.000 ευρώ – Ανοίγουν τα κλειστά σπίτια
- ΑΑΔΕ: Επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου – Καταβλήθηκαν 7,65 εκατ. ευρώ σε 57.422 δικαιούχους για την 5η δόση
- Σαρλ Μισέλ: «Να σταματήσει η διπλωματική κολακεία» – Πρέπει να μας σεβαστούν
- Τραμπ: Μια ώρα κράτησε η συνάντηση με Ζελένσκι στο Νταβός – «Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος