Τα αστρονομικά και πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική ποσά που θα λάβει η παραγωγή από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, αποκάλυψαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Κάθε διαφήμιση στον ημιτελικό, θα κοστίζει 300 ευρώ ανα δευτερόλεπτο, που σημαίνει 216.000 ευρώ, σύνολο από το πρώτο διάλειμμα. Από τα 4 διαλείμματα μαζί, αναμένεται να εισπραχθούν 648.000 ευρώ.
Μάλιστα, στον τελικό, τα ποσά αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Η τιμή του δευτερολέπτου στις διαφημίσεις θα φτάσει μόλις τα… 400 ευρώ, κάτι που σημαίνει συνολικές εσπράξεις 1.150.000 ευρώ!
Φυσικά, το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών αυτών, το λαμβάνει ο Τούρκος παραγωγός. Υπενθυμίζεται, ότι τα έσοδα είναι ακόμα περισσότερα, αφού υπάρχουν και τοποθετήσεις προϊόντων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Σε αυτό το μέρος θα «κρυφτεί» η τελική τετράδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χανταμπάκης: «Θα μπορούσε να ήταν η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bvlgari: Το δαχτυλίδι των 180.000 δολαρίων της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον οίκο Christie’s
- Δέσποινα Σουγιούλ: Τα χρώματα είναι εμπειρίες για τα παιδιά
- Νέα… επανάσταση στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός, η κόκκινη στον Έσε και το VAR και στα κόρνερ
- Σκοντάφτει η κυβέρνηση, βυθίζεται η αντιπολίτευση, ηττάται ο πολίτης