Menu
-0.59%
Τζίρος: 289.59 εκατ.

Η απόδραση, η φούσκα και οι προφήτες της Αποκάλυψης

Media

Πρώτο το Mega τον Σεπτέμβριο

Φαίη Σκορδά
Comments

Το MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο, μήνα που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Πριν ακόμη ξεδιπλώσει στο σύνολό του το νέο και πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα για την τηλεοπτική χρονιά 2024-2025, το MEGA επικύρωσε στη συνείδηση των τηλεθεατών πως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη τους επιλογή σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία.

1

Τον Σεπτέμβριο το κανάλι βρέθηκε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το MEGA υπερίσχυσε του ανταγωνισμού και στο γενικό σύνολο όπου κατέλαβε την κορυφή με ποσοστό 12,9%.

Ταυτόχρονα, ήταν ο νικητής και στην prime time κερδίζοντας την πρωτιά με μέσο όρο 13,1% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13%.

Το MEGA πρότεινε στους τηλεθεατές μια νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, που ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα του ανταγωνισμού από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Το «Buongiorno» κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 18,2% και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 3,6 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση της εκπομπής στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-54, όπου κατέγραψε μέσο όρο 19%. Υψηλές επιδόσεις σημείωσε και στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 14,9%.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», που αποτελεί σταθερή αξία στην prime time, επέστρεψε με τον Δ’ κύκλο και κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 19,8% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση σημείωσε 28,7%. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» κατέγραψε ποσοστό 12,7%.

Ταυτόχρονα, η νέα πρόταση μυθοπλασίας του MEGA, «Ταμπού», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό και ανέβηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 15,9% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 11,9%.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η δραματική σειρά του MEGA άγγιξε το 24,1%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

6 βήματα για να βελτιώσετε άμεσα τη διατροφή σας και να χάσετε βάρος

Παραίτηση «βόμβα» δημοσιογράφου από το Mega Channel

Η Μαρίνα Βερνίκου στο Ντουμπάι σε ένα διαφορετικό πάρτι από τα συνηθισμένα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Παναγιώτης Στάθης: Στην ΕΡΤ από τη νέα τηλεοπτική περίοδο
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Υμηττός 1998: Η φονική φωτιά και ο άγγελος με τα πύρινα φτερά που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης
Facebook και Instagram: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας στις δύο πλατφόρμες (upd)
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση
Ο ΕΚΚΟΜΕΔ, οι καναλάρχες και μια κραυγαλέα αναπτυξιακή στρέβλωση – Το κράτος βλέπει κανάλια, η αγορά βλέπει οθόνες: Η μεγάλη αδικία σε βάρος των ενημερωτικών sites