ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις αποδέχθηκε πρόσκληση του CNN για να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στις 23 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το επιτελείο της.
«Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για το ντιμπέιτ αυτό. Είναι το ίδιο σχήμα και πλαίσιο με το ντιμπέιτ του CNN στο οποίο συμμετείχε και δήλωσε ότι νίκησε τον Ιούνιο, όταν επαίνεσε τους συντονιστές, τους κανόνες και τα ποσοστά τηλεθέασης του CNN», δηλώνει σε ανακοίνωσή του η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις Τζεν Ο’Μάλει Ντίλον.
Το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ δεν έχει ανταποκριθεί σε αίτημα για σχολιασμό.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Σε κατάσταση ανάγκης το Τιχορέτσκ έπειτα από ουκρανική επίθεση
Λαβρόφ: Ο Πούτιν αστειευόταν σχετικά με τη στήριξη στην Κ. Χάρις στις αμερικανικές εκλογές
Λίβανος: Στους 37 οι νεκροί από το ισραηλινό πλήγμα χθες κοντά στη Βηρυτό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζέι Λι (Samsung): Μεγάλη νίκη για τον δισεκατομμυριούχο που κατηγορείτο για απάτη και χειραγώγηση μετοχών
- Συνελήφθη γνωστός τράπερ στα Εξάρχεια
- Επίσκεψη του Χρίστου Δήμα στην Αιτωλοακαρνανία: Έργα ανακαίνισης σε 9 σχολεία της Π.Ε. στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
- Ρωσία: Προετοιμαζόμαστε για τρίτο γύρο άμεσων συνομιλιών με την Ουκρανία αναφέρει πηγή
