Menu
1.07%
Τζίρος: 280.94 εκατ.

Χούθι: Επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε στρατιωτική βάση της Σαουδικής Αραβίας

Life & Style

Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1.6 εκατομμύρια δολάρια

Comments

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν κατέχει τον τίτλο της διασημότερης από όλες τις αδερφές αυτής της οικογένειας, η Κένταλ Τζένερ είναι αυτή που κατάφερε να κερδίσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής και να βάλει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εκατομμύρια δολάρια αμέσως μετά την ενηλικίωση της.

Η δεύτερη μικρότερη κατά σειρά, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ είναι πια ένα από τα πιο αγαπητά it girls της εποχής, που επηρεάζουν και καθορίζουν πολλές φορές τα δρώμενα της μόδας.

Και τι σου συμβαίνει όταν έχεις έναν τέτοιο ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο;

Πέρα από τις χρηματικές απολαβές, λογικό είναι η Κένταλ να έχει δημιουργήσει μια τεραστίων διαστάσεων γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της.

Επειδή όμως αυτή η γκαρνταρόμπα φαίνεται να εμπλουτίζεται διαρκώς και να μεγαλώνει, η νεαρή συνειδητοποίησε πως δεν τη χωράει ο τόπος και έχοντας αλλάξει σπίτι, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα της, όπως γράφουν τα ξένα μέσα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο Λος Άντζελες και η τιμή του φτάνει μόλις τα 1,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αγορά του από το μοντέλο έγινε το Μάιο του 2014 για 1,3 εκατομμύρια δολάρια, όταν ήταν 18 ετών.

Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Wilshire. Είναι ψηλοτάβανο, ευρύχωρο και διαθέτει υπέροχη θέα και φως χάρη στα πολλά παράθυρα του και neutral διακόσμηση, δύο υπνοδωμάτια, τρία μπάνια.Οι ανέσεις του διαμερίσματος ξεχωρίζουν.

Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται έχει θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα συναντήσεων.

Δείτε το εσωτερικό του διαμερίσματος στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πηγή: bovary.gr

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
Άννα Βίσση: Με εντυπωσιακή δημιουργία Schiaparelli στο επίσημο δείπνο της UNESCO στην Ακρόπολη
Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος