ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση εισαγγελέα για την παρολίγον σιδηροδρομική τραγωδία κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για ποινική προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τα 2 τρένα του προαστιακού που, σήμερα το πρωί, βρέθηκαν να κινούνται στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση.
Το αδίκημα που θα αναζητηθεί η ενδεχόμενη τέλεση του είναι αυτό των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς. Εάν διαπιστωθεί ότι προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου θα εποπτεύει των ερευνών που θα διενεργήσει η αστυνομία. Η εισαγγελική εντολή είναι να ζητηθούν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες, να ληφθούν καταθέσεις και να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το πόρισμα του ΟΣΕ.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Παπαθανάσης: Τι προβλέπει τα νέα προγράμματα «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου » και «το Σπίτι μου ΙΙ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων
- Έκτακτη συνάντηση Βρούτση – ΕΟΚ την Δευτέρα
- Συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. της ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου – Σε εξέλιξη η απολογία του
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Αττική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.