ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η οικογένεια πίσω από τον οίκο Chanel και η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της L’Oreal εισέρχονται ως μέτοχοι στην εταιρεία μόδας The Row, που ίδρυσαν οι αδελφές Όλσεν (Olsen), γνωστές και ως «Olsen twins».
Οι αδελφοί Wertheimer, μέσω του family office τους, Mousse Partners, και το οικογενειακό επενδυτικό όχημα της Φρανσουάζ Μπετανκούρ (Francoise Bettencourt Meyers), Tethys Invest, απέκτησαν μειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία των Olsen, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.
Η Imaginary Ventures, συνιδρύτρια της οποίας είναι η επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας Natalie Massenet, φέρεται να επενδύει επίσης στην εταιρεία.
Οι αδελφές Όλσεν θα παραμείνουν οι βασικοί μέτοχοι της The Row.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
?https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τούμπα: 14 ταυτοποιήσεις και 8 συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων
- Μελόνι: Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο
- EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Γλίτωσε τον θάνατο για δευτερόλεπτα – Βρισκόταν στον κήπο όταν πύραυλοι έπληξαν το παλάτι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.