ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τρίτη θητεία Στουρνάρα, ο Ούγγρος και το κερδοσκοπικό παιχνίδι με την Αlpha, ο Παπαβασιλείου στην Ευρώπη, η μυστική δωρεά της Αγγελικής Φράγκου και η παραλία της ντροπής στην Πάτμο
Για τις προσλήψεις δασοκομάντος που θα γίνουν και φέτος σε όλη τη χώρα, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των πυροσβεστών, αλλά και για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας με τα εξοπλιστικά έργα του ΑΙΓΙΣ που θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται από το 2025 μίλησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στα εγκαίνια του περιπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:
«Στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκα με ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας που έδωσαν φέτος σκληρές μάχες και υπερέβαλαν εαυτούς στην πιο δύσκολη αντιπυρική περίοδο των τελευταίων 20 ετών. Στα εγκαίνια του περιπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος μιλήσαμε για τις προσλήψεις δασοκομάντος που θα γίνουν και φέτος σε όλη τη χώρα, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των πυροσβεστών μας, αλλά και για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας με τα εξοπλιστικά έργα του ΑΙΓΙΣ που θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται από το 2025. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τη διαρκή προσπάθεια για την προάσπιση της χώρας μας έναντι της κλιματικής κρίσης».
Διαβάστε επίσης:
Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε μία ακόμη πόλη στην ανατολική Ουκρανία
Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι προχώρησε σε νέους διορισμούς προσώπων στο γραφείο του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Απόλυτη δέσμευση της κυβέρνησης για το ThessINTEC
- Φον ντερ Λάιεν επικοινωνία με Τραμπ-Ζελένσκι: «Ο Πούτιν πρέπει να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
- Λίνα Μενδώνη: Κάθε ευρώ που επενδύουμε στον πολιτισμό αποδίδει 3,44 ευρώ στην πραγματική οικονομία
- Μεσσηνία: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μελιγαλά – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
