ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, έφτασε σε πολύ κοντινό σημείο, ωστόσο, δεν έπληξε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno και ως εκ τούτου από την επομένη συνεχίζει κανονικά την εύρυθμη λειτουργία της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno, κατόπιν σχετικού ερωτήματος που έθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με επιστολή της την 29/8/2024, σχετικά με τις επιπτώσεις από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Αττική και ιδιαίτερα στην περιοχή του Χαλανδρίου που είναι και η έδρα της εταιρείας, ενημερώνει ότι παρόλο που η φωτιά έφτασε σε πολύ κοντινό σημείο, δεν έπληξε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ως εκ τούτου από την επομένη συνεχίζει κανονικά την εύρυθμη λειτουργία της.
Όσον αφορά τα εμπορεύματά της αξίας περίπου 1 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο 5% του συνολικού της αποθέματος, που ήταν σε όμορο οικόπεδο-αποθηκευτικό χώρο, είναι πλήρως ασφαλισμένα και θα αποζημιωθούν.
Διαβάστε επίσης:
Moda Bagno: Αύξηση εσόδων και κερδών το 2023, μέρισμα €0,03813
Μοda Bagno: Πώς ο Νίκος Βαρβέρης έστριψε το τιμόνι και τα δάνεια που λήγουν το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησαν οι τριήμεροι εορτασμοί για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Πράσινη μετάβαση στην Ευρώπη με υψηλό κόστος: Στα 2,9 δισ. δολάρια το ETS το 2024 – Το νέο βάρος που έρχεται
- Το NBA «σκαρφαλώνει» στα 14,3 δισ.! Η σεζόν που αλλάζει για πάντα την οικονομία του μπάσκετ
- Οδυσσέας Αθανασίου: Ο CEO της Lamda Development κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο «Γιατί αυτοί πέτυχαν;»