ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που τιμωρείται από τη ΔΕΑΒ για συμπεριφορά οπαδών της στο φετινό πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε.
Ειδικότερα η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΠΑΕ Άρης με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για ρίψη καθίσματος εντός του αγωνιστικού χώρου από οπαδό της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της Super League.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρεται:
«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:
»Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.
»Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.
Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024»
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Αεροπορική επίθεση με στόχο αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ
Χαλκιδική: Ιστιοφόρο προσάραξε σε αμμώδη περιοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 3% με φόντο Ορμούζ και ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Χεζμπολάχ: Η συμφωνία με το Ισραήλ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός αν οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο
- Στενά του Ορμούζ: 115 πλοία και 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.