ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Βελγίου, με τέσσερις επιβαίνοντες, προσάραξε σε αμμώδη περιοχή, στη θαλάσσια περιοχή “Διαπόρτι” Πούντας, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.
Οι τέσσερις επιβαίνοντας ήταν υπήκοοι Βελγίου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Νέου Μαρμαρά από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή συνδρομής.
Το σκάφος αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και κατέπλευσε με ασφάλεια σε ασφαλές αγκυροβόλιο στο λιμάνι του Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής.
Οι επιβαίνοντες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα του Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.
Διαβάστε επίσης
Μπλίνκεν: Το Ισραήλ δέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση – Ζητά να συμφωνήσει και η Χαμάς
Χαλκιδική: Ελεύθεροι με εγγύηση οι τρεις Βούλγαροι που συμμετείχαν στη συμπλοκή στο beach bar
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.