ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού νερό
5 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια 2
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το ζεσταίνουμε. Μόλις αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και το αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας. Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Στο μεταξύ, κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το λεμόνι στο μούλτι. Προσθέτουμε και το σιρόπι και τα πολτοποιούμε ξανά. Μοιράζουμε το μείγμα σε μία μεταλλική θήκη για παγωτό και την τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει πολύ καλά το βγάζουμε από την κατάψυξη και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αφράτο. Γεμίζουμε τις θήκες σιλικόνης σε σχήμα παγωτό ξυλάκι και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν θέλουμε να τις προσφέρουμε, τις βγάζουμε, τις βουτάμε σε ζεστό νερό και τις «ξεκαλουπώνουμε».
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
