ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε 32 Βρετανούς εμπειρογνώμονες και υπαλλήλους που εργάζονται σε βρετανικές δεξαμενές σκέψης (think tanks), καθώς τους κατηγορεί για προώθηση μια αντιρωσικής γραμμής στους πολιτικούς κύκλους της Δύσης και για δημοσιεύσεις παραπληροφόρησης που αποσκοπούν στην απαξίωση της Μόσχας.
Ο κατάλογος με τα ονόματα των προσώπων στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στη Ρωσία δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ντε Γκωλ δύο Αλγερινοί που μετέφεραν €2,4 εκατομμύρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις ανακούφισης για την ενεργειακή ακρίβεια – mononewsTV
- LVMH, Kering και Richemont επεκτείνονται στην Ευρώπη παρά την κάμψη – +13% τα νέα καταστήματα
- Ομόλογα: Ράλι των αποδόσεων διεθνώς – Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει σενάρια αυξήσεων επιτοκίων
- Η ναυτιλία της Ιταλίας θρηνεί: Πέθανε ο ιταλός εφοπλιστής Σαλβατόρε Λάουρο σε ηλικία 75 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.