ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη χθες από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ηλικιωμένη, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα σε οικοπεδικό χώρο, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα η συλληφθείσα κατηγορείται για πρόκληση δυο πυρκαγιών στις 6 και στις 10 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής, της επιβλήθηκε δε διοικητικό πρόστιμο 5.413,50 ευρώ.
Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Πυροβόλησε στο κεφάλι την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου
Κρανέα Πέλλας: Πυρκαγιά σε δασική περιοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πάρουν «πολύ εύκολα» το πετρέλαιο του Ιράν – Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές – Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent
- Αρχίζει η ναυπήγηση ρυμουλκών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας της ΟΝΕΧ
- Σύνταξη τώρα και απασχόληση χωρίς απώλειες: Η «χρυσή» ευκαιρία για περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες
- Ο στασιμοπληθωρισμός είναι ήδη εδώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.