ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης για Μέση Ανατολή: Σε εφαρμογή τα πρώτα μέτρα για τους Έλληνες στην περιοχή – Υπάρχουν φόβοι ευρύτερης ανάφλεξης
Επιθέσεις μη επανδρομένα αεροσκάφη επιχείρησε η Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ, το βράδυ του Σαββάτου, η οποία επίσης εκτόξευσε πάνω από 10 ρουκέτες από τον Λίβανο στη Δυτική Γαλιλαία, σύμφωνα με τους Times of Israel.
Σύμφωνα με τις IDF, όλες οι ρουκέτες έπληξαν ανοιχτές περιοχές, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι τα στρατεύματα βομβάρδισαν τις θέσεις εκτόξευσης με πυροβολικό.
Την ίδια ώρα, πάντως, συναγερμός σήμανε σε πολλές πόλεις της περιοχής, με σειρήνες να ακούγονται σε Σαφέντ, Ρος Πινά, Γκαντότ, Τζαχάρ Κφαρ Χανάσι και Καρκόμ.
Ανακοίνωση για τις σειρήνες έκανε και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα μέσω ανάρτησης στο X (πρώην Twitter).
Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, ισχυριζόμενη ότι βομβάρδισε τη βόρεια κοινότητα Eilon με ρουκέτες Katyusha, ως απάντηση στα πρόσφατα πλήγματα των IDF στο νότιο Λίβανο.
Διαβάστε επίσης
Μεσσηνία: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Μεταξάδα
Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στα Καρδάμυλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Μείωση στα νέα δάνεια για δεύτερο διαδοχικό μήνα λόγω δασμών Τραμπ
- 8th InvestGR Forum 2025: Πώς οι διεθνείς εξελίξεις μπορούν να επηρεάσουν την τοποθέτηση της Ελλάδας ως περιφερειακού ηγέτη
- Επίσκεψη Τζιτζικώστα στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος
- Alpha Leasing: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Γιάννος Σταυρόπουλος στην θέση του Μπενέτου
