ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρόμος στη Βρετανία: Σατανιστής τρομοκρατούσε χριστιανούς, έπινε αίμα ζώων και άφηνε σφαγμένα αρνιά έξω από ενορίες
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ μετά τις ταραχές που ξέσπασαν σε πολλές πόλεις της χώρας, κατά τη διάρκεια αντιμεταναστευτικών, αντιμουσουλμανικών διαδηλώσεων με αφορμή την δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ.
Ο Στάρμερ, που ανέλαβε την πρωθυπουργία μόλις πριν από έναν μήνα, είχε μια τηλεφωνική σύσκεψη με τους κυριότερους υπουργούς του σήμερα και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την αστυνομία ώστε να κάνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να κρατήσει ασφαλείς τους δρόμους», ανέφερε ένας εκπρόσωπός του.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Ταραχές στις αντιμεταναστευτικές, αντιισλαμικές διαδηλώσεις στο Λίβερπουλ και άλλες πόλεις
Βενεζουέλα: Μεγάλη διαδήλωση της αντιπολίτευσης στο Καράκας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις ΠΕ Θεσσαλονίκης και Κιλκίς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.