ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Coca Cola και οι ισχυροί, το ράλι της Safe Bulkers, η δυνατή ΑΕΜ, έρχεται big deal, ο Νικόλαος ο Α΄ και οι χωριάτες, το party του εφοπλιστή στην Τοσκάνη με Ρέμο-Βανδή και το love story 70χρονου πολιτικού
Σε νέα δήλωση αναφορικά με την απόφασή της να μην πραγματοποιήσει τη συναυλία στην Τουρκία προχώρησε η Δέσποινα Βανδή.
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δέχτηκε υβριστικά σχόλια από Τούρκους στα social media, καθώς δεν δέχτηκε να τραγουδήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση, καθώς είχε υψωθεί στον χώρο μία τεράστια αφίσα με τον Κεμάλ Ατατούρκ.
«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από τη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στο OPEN.
«Η δήμαρχος μίλησε έντονα, ο κόσμος αναστατώθηκε, φύγαμε με προστασία», δήλωσε η Ευγενία Λιάκου, συνεργάτιδα της τραγουδίστριας.
Όπως είπε η Ευγενία Λιάκου στην εκπομπή «Summer’s Cool», η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθύνθηκε στο κοινό της Τουρκίας λέγοντάς τους: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».
«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή αυτοί και την ώρα που φτάσαμε για sound check με την μπάντα, ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή», περιγράφει.
Επίσης, ανέφερε: «Ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία ή αν είναι για κάτι άλλο. Ήταν λίγο σε διαβουλεύσεις, ότι εντάξει η Δέσποινα θα έκανε μια συναυλία ποπ, λαϊκή, τη δική της συναυλία. Δεν θα είχε κάποια χροιά, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο. Η σκηνή είναι συνήθως καθαρή. Ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή».
Όπως είπε στη συνέχεια, βγήκαν από τον χώρο με προστασία. «Βγήκαμε με προστασία, γιατί μίλησε μετά αυτή η δήμαρχος λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά».
Τέλος, εξήγησε πως επηρεάστηκε από το συμβάν, ενώ τόνισε πως μία συναυλία δεν πρέπει να γίνεται πολιτική εκδήλωση.
«Στενοχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος ήρθε για να ακούσει μουσική. Δεν είναι ωραίο μια συναυλία να γίνεται πολιτική εκδήλωση», ανέφερε.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Βανδή: Ύβρεις και εθνικιστικά σχόλια από Τούρκους μετά την ακύρωση της συναυλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Σε συναγερμό για επιδείνωση της κακοκαιρίας, μήνυμα στο νησί μέσω του 112
- Αλιείς στον Τσίπρα: «Δεκάδες τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν σε ελληνικά ύδατα, έχεις ευθύνη, έλεγες ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα»
- Bitcoin: Ξεπέρασε τα 87.000 δολάρια με ώθηση από τις εισροές στα ETF
- Ηράκλειο: Προβλήματα με πτήσεις στο «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω της κακοκαιρίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.