ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο τέως βουλευτής στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα, αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report.
Ανάλογο αίτημα είχε καταθέσει και στις 26 Απριλίου με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου χρόνου στη φυλακή.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικού στο Παρίσι
ΠΑΕ Ηρακλής: Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
- Μουντιάλ 2026: Γιατί τα δισεκατομμύρια δεν έχουν φτάσει ακόμη στα ταμεία των αμερικανικών επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.