ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tροχαίο δυστύχημα με θύμα 76χρονο σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, στο στο 2ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού Μονοσπίτων-Νάουσας, στην Ημαθία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο 76χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.
Διαβάστε επίσης:
Μπακογιάννης σε Δούκα: Μεταβιβάστε τις αρμοδιότητες σε έναν Αντιδήμαρχο μέχρι την εσωκομματική κάλπη
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Αμερικανούς βουλευτές ελληνικής καταγωγής στην Ουάσιγκτον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.