ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί ο Κυριάκος χάνει την Κρήτη, τι λένε οι πονηροί για Eurobank, τι συμβαίνει με ΑΔΜΗΕ και Λαβιφάρμ, οι εξαγορές του Ψάλτη, «χτίζουν» στόλους Ανδριανοπούλου – Γιαλόζογλου και τα parties των Coustas και Χούρι
Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ γνωστοποιεί ενημέρωση που έλαβε την 10.07.2024 από μέτοχό της, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και σε συμμόρφωση με την Οδηγία περί Διαφάνειας, σχετικά με τη συμμετοχή και τα δικαιώματα ψήφου στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Η μέτοχος REGGEBORGH INVEST B.V. στις 05.07.2024 άσκησε, μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής (OTC), δικαίωμα προαίρεσης (Call Option) ποσοστού 2,9868% επί των δικαιωμάτων ψήφου (ήτοι 10.400.000 κοινών ονομαστικών μετοχών) της ΕΛΛΑΚΤΩΡ AE.
Το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων προαίρεσης ανερχόταν σε 7,4671% επί των δικαιωμάτων ψήφου (ήτοι 26.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών) της ΕΛΛΑΚΤΩΡ AE, με περίοδο άσκησης/μετατροπής του Call Option 36 μήνες με εκκίνηση την 06.05.2022 και λήξη την 06.05.2025.
Ως αποτέλεσμα της ως άνω άσκησης επήλθε μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας και η συμμετοχή της μετόχου REGGEBORGH INVEST B.V. διαμορφώθηκε ως ακολούθως:
1. Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου (που ενσωματώνονται σε μετοχές):
(i) Άμεση συμμετοχή: το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια ανήλθε σε 48,1551% ήτοι 167.672.350 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές, από 45,1682%, ήτοι 157.272.350 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές.
(ii) Έμμεση συμμετοχή: 0% (ήτοι 0 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές).
Συνολικό ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου (άμεσo (i) και έμμεσo (ii)): 48,1551%, ήτοι 167.672.350 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές ποσοστό επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
2. Χρηματοπιστωτικά μέσα, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ.1.β του ν. 3556/2007, ήτοι δικαίωμα προαίρεσης (Call Option) εναπομείναντος ποσοστού 4,4802% (από 7,4671%, κατήλθε του ορίου 5%) επί των δικαιωμάτων ψήφου (ήτοι 15.600.000 κοινών ονομαστικών μετοχών) της ΕΛΛΑΚΤΩΡ AE, με περίοδο άσκησης/μετατροπής του Call Option 36 μήνες με εκκίνηση την 06.05.2022 και λήξη την 06.05.2025.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά και την πιθανή άσκηση του εναπομείναντος Call Option:
Συνολικό ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου (συνολική θέση 1 και 2): 52,6353%, χωρίς μεταβολή, ήτοι 183.272.350 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές.
Το δικαίωμα προαίρεσης (Call Option) της REGGEBORGH INVEST B.V. υπόκειται σε φυσικό ή οικονομικό (με μετρητά) διακανονισμό κατά τη διακριτική ευχέρεια του κατόχου των μετοχών του δικαιώματος προαίρεσης.
Η Reggeborgh δεν δικαιούται να ασκεί τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις μετοχές του δικαιώματος προαίρεσης (Call Option) κατά τη διάρκεια της περιόδου άσκησης του εν λόγω call option.
Η REGGEBORGH INVEST B.V. δεν ελέγχεται από κανένα φυσικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 3556/2007.
Διαβάστε επίσης
ΑΑΔΕ: Με ρυθμούς ρεκόρ η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων φέτος
Άρειος Πάγος: Τέσσερις οι ύποπτοι στην έρευνα της Εισαγγελίας για τις υποκλοπές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.