• Top Stories

    Ο Γλέζος έριξε «πόρτα» στη Ζωή και έπιασε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη (video)

    • NewsRoom
    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»

    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


    Σάλος ξέσπασε χθες, έπειτα από την καταγγελία του βουλευτή Γιάννη Μαυρωτά ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο. O Μανώλης Γλέζος που βρισκόταν στο σημείο, αντέδρασε άμεσα, καθώς πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη προκειμένου να παρακάμψει την πρώην Πρόεδρο της Βουλής:

    Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου όρθια μπροστά στους επισήμους και να προσπαθεί να απαγορεύσει στον πρέσβη την πρόσβαση προκειμένου να καταθέσει στεφάνι. Αναφέρει δε, ότι πρέπει η χώρα του να καταβάλει τις γερμανικές αποζημιώσεις.

    Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται και ο Μανώλης Γλέζος όντως να παρεμβαίνει πιάνοντας το χέρι του πρέσβη και παρακάμπτοντας την κα Κωνσταντοπούλου να του δίνει έδωσε το στεφάνι προκειμένου να το καταθέσει στο μνημείο.

    Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

    https://www.facebook.com/alikakos/videos/10155424263773151/

     

    Υπενθυμίζεται πως η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε σχετική ανάρτηση για το περιστατικό, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Η Γερμανία οφείλει να πληρώσει για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το ολοκαύτωμα, την καταστροφή. Αυτό είπα και στον Γερμανό πρέσβυ».

    Η ανάρτηση της κας Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

    Δίστομο Κωνσταντοπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η συγκινητική επίσκεψη του Γλέζου σε Κυριάκο και Ντόρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: CDU: Αισιοδοξία για το Eurogroup της Πέμπτης – Κλειστά χαρτιά για το χρέος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε τροχαίο ενεπλάκη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ