ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νάρκη που είχε εντοπιστεί στις 24 Μαΐου, στη θαλάσσια περιοχή Αθερίδας Κίτρους Πιερίας, εξουδετέρωσαν το πρωί στελέχη της Διοίκησης Υποβρύχιων Αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού.
Η νάρκη είχε εντοπιστεί ανατολικά του φαναριού του λιμανιού σε βάθος δύο μέτρων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξουδετέρωσης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Διαβάστε επίσης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου για την απελευθέρωση ομήρων
Καλλιμάνης: Διευκρινήσεις για την απόσυρση παρτίδας κατεψυγμένου προϊόντος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο Χωριά: Οι Πληγές της Ντόρας Οικονόμου και η ποίηση των ευάλωτων υλικών
- Η μάχη της ΔΕΘ ξεκινά: Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης με το βλέμμα στα γκάλοπ και στην κάλπη του 2027
- FIFA: Το σχέδιο Ινφαντίνο για το Μουντιάλ άνοιξε πόλεμο Βορρά και Νότου
- Αύγουστος στο Saint Tropez, ένα ξεχωριστό δείπνο στην Κέρκυρα, μια βραδιά με σκοπό, ένα gala Μπαλέτου στο Nasioutzik Mansion και μια ομαδική έκθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.